Behandelingen en Tarieven

Losse massages
Ontspanningsmassage 60 min € 50,-
Klachtgerichte therapeutische massage 75 min € 65,-
Pakketten
Relax 3 x 60 min € 150,-
Wellness 3 x 60 min € 150,-
Detox 3 x 60 min € 180,-
Keep on Going 3 x 60 min € 180,-
Weerstandboost 3 x 60 min € 180,-

 

Ontspanningsmassage

Iedereen ervaart op bepaalde momenten stress en vermoeidheid in zijn of haar leven. Door drukte, intensieve gebeurtenissen, pijnlijke veranderingen, kan het leven zelfs heel zwaar voelen. De balans tussen activiteit en rust, tussen inspanning en ontspanning is dan verstoord. Als deze disbalans langere tijd aanhoudt kan dit leiden tot lichamelijke klachten of tot ‘niet lekker in je vel zitten’. Hierdoor kan het verlangen ontstaan naar extra zorg en aandacht voor jezelf.

Ontspanningsmassages  werken heel preventief; ze voorkomen dat het lichaam echt ziek wordt en helpen dus om gezond, vitaal en in balans te blijven.

Ontspanningsmassages worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar!

 

Klachtgerichte Therapeutische massage

Bij een klachtgerichte behandeling wordt eerst een uitgebreide intake afgenomen om de klacht in kaart te brengen. Naar aanleiding van deze intake stel ik een op maat gemaakt behandelplan samen. Het behandeltraject bestaat uit minstens 3 tot 5 behandelingen. Ik adviseer om deze kort op elkaar te nemen; dat verhoogt de effectiviteit.

 

Pakketten

RELAX

Intense en pure ontspannende voetreflexmassages, ideaal tijdens of na een periode van veel stress.

Inclusief voetenbadje met magnesiumvlokken en etherische olie van Doterra.

WELLNESS

Hoofd-, hand- en voetmassages; een weldaad voor je hele lichaam.

Inclusief voetenbadje met magnesiumvlokken en etherische olie van Doterra.

DETOX

Drie voetreflexmassages gericht op het reinigen en ontgiften van je lichaam; ideaal tijdens en na een vastenperiode of na een narcose.

Inclusief voetenbadje met magnesiumvlokken en etherische olie van Doterra.

KEEP on GOING

Drie voetreflexmassages gericht op het soepel houden van spieren, pezen en gewrichten, ideaal voor sportende mensen.

Inclusief voetenbadje met magnesiumvlokken en etherische olie van Doterra.

WEERSTANDBOOST

Voorkom griep en verkoudheid; deze 3 voetreflexmassages versterken je immuunsysteem. Als je alsnog een keer ziek wordt, herstel je sneller na deze behandelingen.

Inclusief voetenbadje met magnesiumvlokken en etherische olie van Doterra.

 

Deze pakketten zijn ook leuk om als cadeaubon te geven. 

Mail mij voor meer informatie.

 

Vergoeding zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT), waardoor het merendeel van de zorgverzekeraars de klachtgerichte, therapeutische behandelingen (deels) vergoedt. Ook ben ik geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg (RBCZ, licentienummer 190526R). Tot slot ben ik ook nog aangesloten bij de geschillencommissie SCAG. Wil je meer weten over deze organisaties, klik dan op onderstaande logo's.

 

Praktische informatie

Omdat ik vanaf de knie tot de voet masseer is het handig om makkelijk zittende kleding aan te doen. 

Voorafgaand aan iedere behandeling bied ik ook een warm voetenbad met magnesiumzout aan.

 

Tijdens de massage masseer ik je knieën, onderbenen en voeten. Na de massage is het goed om niet te snel overeind te komen, maar de massage even te laten inwerken. We eindigen de sessie altijd met het drinken van een glas water met een drupje etherische olie Grapefruit; dit om de vrijgekomen afvalstoffen makkelijker af te kunnen voeren. Ook is het goed om gedurende de dag extra water of thee te drinken.

 

Het kan zijn dat je tijdens of na de massage reacties op de massage voelt; zoals bv. kouwelijk of juist heel warm worden. Ook kan je je wat vermoeider voelen. Dit zijn heel normale reacties die erop duiden dat je lichaam aan het ontgiften is en dus aan het herstellen is.

 

Na afloop van de behandeling stuur ik je via mail een factuur. Als je aanvullend verzekerd bent kan je de factuur voor therapeutische behandeling naar je zorgverzekeraar sturen. Je kunt het bedrag direct betalen – contant of via je betaalapp – of later overmaken op mijn rekening.

Pinnen is  niet mogelijk.