Tarieven

 

Intake + Therapeutische massage                €  95,--

Vervolg therapeutische behandeling             €  74,-- 

Ontspanningsmassage                                   €  74,--  

Kinderen tot 12 jaar                                         €  60,--

 

Cadeaubon                                                       €  74,--

Waardebonnen in alle prijzen beschikbaar. 

 

Alle behandelingen zijn inclusief warm voetenbad met magnesiumzout en etherische olie van DoTerra

 

Annuleren afspraak

Gemaakte afspraken kunnen minimaal 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden.

Niet of te laat geannuleerde afspraken bereken ik door.

 

BEHANDELINGEN

 

THERAPEUTISCHE MASSAGE

Bij een klachtgerichte behandeling wordt eerst een uitgebreide intake afgenomen om de klacht in kaart te brengen. Naar aanleiding van deze intake stel ik een op maat gemaakt behandelplan samen. Het behandeltraject bestaat uit minstens 3 tot 5 behandelingen. Ik adviseer om deze kort op elkaar te nemen; dat verhoogt de effectiviteit.

Elke massage begint met een warm voetbad met magnesiumzout.

De eerste behandeling, met intake, duurt ongeveer 90 minuten.

De vervolgbehandeling duurt ongeveer 70 minuten. 

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Iedereen ervaart op bepaalde momenten stress en vermoeidheid in zijn of haar leven. Door drukte, intensieve gebeurtenissen, pijnlijke veranderingen, kan het leven zelfs heel zwaar voelen. De balans tussen activiteit en rust, tussen inspanning en ontspanning is dan verstoord. Als deze disbalans langere tijd aanhoudt kan dit leiden tot lichamelijke klachten of tot ‘niet lekker in je vel zitten’. Hierdoor kan het verlangen ontstaan naar extra zorg en aandacht voor jezelf.

Ontspanningsmassages  werken heel preventief; ze voorkomen dat het lichaam echt ziek wordt en helpen dus om gezond, vitaal en in balans te blijven. Elke massage begint met een warm voetbad met magnesiumzout.

De behandelingstijd, inclusief voetenbad, duurt ongeveer 1 uur.

Ontspanningsmassages worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar!

 

Praktische informatie

Omdat ik vanaf de knie tot de voet masseer is het handig om makkelijk zittende kleding aan te doen. 

Tijdens de massage masseer ik je knieën, onderbenen en voeten. Na de massage is het goed om niet te snel overeind te komen, maar de massage even te laten inwerken. We eindigen de sessie altijd met het drinken van een glas water of thee; dit om de vrijgekomen afvalstoffen makkelijker af te kunnen voeren.

Ook is het goed om gedurende de dag extra water of thee te drinken.

 

Het kan zijn dat je tijdens of na de massage reacties op de massage voelt, zoals kouwelijk of juist heel warm worden. Ook kan je je wat vermoeider voelen. Dit zijn heel normale reacties die erop duiden dat je lichaam aan het ontgiften is en dus aan het herstellen is.

 

Na afloop van de behandeling stuur ik je via mail een factuur. Als je aanvullend verzekerd bent kan je de factuur voor therapeutische behandeling naar je zorgverzekeraar sturen. Je kunt het bedrag direct betalen: contant of via Tikkie. Pinnen is helaas niet mogelijk.

 

Vergoeding zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT), waardoor het merendeel van de zorgverzekeraars de klachtgerichte, therapeutische behandelingen (deels) vergoedt. Ook ben ik geregistreerd in het Register van Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg. Tot slot ben ik ook nog aangesloten bij de geschillencommissie SCAG. Aangezien ik lid ben van de VNRT, geregistreerd ben bij de RBCZ en aangesloten bij de SCAG, voldoe ik aan de wet WKKGZ. Wil je meer weten over deze organisaties, klik dan op onderstaande logo's.