Reacties van clienten

Vandaag weer een heerlijke voetreflexmassage gekregen van Lutgart. Totale ontspanning om even helemaal tot jezelf te komen. Lutgart weet mijn hoofdpijn en slechte longen te verlichten. In een serene sfeer diep wegzakken om als herboren weer naar buiten te gaan. Dit kan ik iedereen aanraden! Daarnaast is Lutgart een prachtmens waarbij je je snel thuis voelt.

Rob, 5 dec 2019

 

 

Pure rust, liefdevolle massages en kennis van vele klachten.

Als je bij Lutgart bent geweest voel je je als herboren.

Marit, aug 2019

 

Lutgart doet meer dan alleen voetreflexmassage. Je krijgt alle aandacht voor wie je bent. En dat voel je terug in rust in je lichaam.

Heerlijke massageruimte.

Mart, aug 2019

 

Voor mij was voetreflex een nieuwe, maar o zo'n mooie en bijzondere ervaring! Ik heb nooit geweten dat je op zo'n fijne en ontspannen manier je lijf zo goed kunt resetten en weer met nieuwe energie de deur uit kan gaan... het is zoveel meer dan alleen maar masseren!

Bregje, mei 2019

 

Wat een fijne ervaring: de voetmassages! Maar ook de warme en liefdevolle aandacht van Lutgart is zo heerlijk. Wat een mooi mens ben je!

Sis, april 2019

 

Hele fijne behandeling gehad. Prettige ambiance en liefdevolle aandacht. Een aanrader!

Lotte, april 2019

 

Ik heb de massage zeer goed ontvangen. Lutgart onthaalde mij met veel warmte en zorg. Ik werd lekker toegedekt met een deken en ze legde uit hoe de massage eruit zou zien. Tijdens de massage gebruikte Lutgart voor mij de goede druk en stevigheid. Het was heerlijk om te voelen dat mijn voeten en onderbenen even goede aandacht kregen. Daarbij vond ik het ook prettig dat de massage in stilte was, zodat ik goed mijn aandacht kon houden bij de sensaties in mijn voeten. Achteraf kon Lutgart mijn vragen beantwoorden over specifieke onderdelen van de voet en met welke lichaamsdelen deze verbonden zijn.

Al met al een hele fijne ervaring en ik wil de massage zeker vaker gaan doen bij haar.

Lisa, dec 2018

 

Mijn voeten zijn altijd in goede handen bij Lutgart, letterlijk! Na een behandeling voel ik me heel diep ontspannen en ook vaak weer een stukje wijzer. Lutgart voelt steeds goed aan wat je nodig hebt. Zo blij met haar!

Esther, dec 2018

 

Spannend zo’n eerste keer. Het was een aangename kennismaking. Het was heerlijk dat er in stilte gemasseerd werd met een ontspannen muziekje op de achtergrond. Hierdoor kon ik goed voelen wat er gebeurde en bij mijn eigen energie blijven.

De massage van mijn onderbenen kwam er als aangename verrassing bij. Ik merk dat ik hier veel spanning vastzet. Meer dan gedacht. In de nacht erna voelde ik het verder loskomen in mijn kuitspieren. Heel fijn.

De aanraking ervaar ik als heel prettig. Ik voel de aanwezigheid in haar handen en kan nog dieper ontspannen en het door laten werken. Na een week veel in de tuin gewerkt te hebben merkte ik dat mijn beenspieren en voeten wat overbelast waren en heb ik een nieuwe afspraak gemaakt. Deze keer werden er meerdere energiepunten mee genomen. Dit werkte diep ontspannend en zo konden mijn voet- en beenspieren tot rust komen. Een algehele diepe ontspanning kwam er ook. De voetmassage werkt zo door naar mijn hele lichaam en geest en dat vind ik heel fijn. Er is een aangename sfeer en met de aanwezige handen van Lutgart erbij kon ik mij overgeven en tot rust komen.

Rana, april 2018

 

Ik kom regelmatig bij Lutgart voor een behandeling met voetreflextherapie. Direct tijdens de behandeling kan ik diep ontspannen en merk ik dat het goed is voor mijn lijf en organen. De behandelingen dragen bij aan mijn welzijn en in het drukke leven kan ik hierdoor een moment van ontspanning vinden. Met veel plezier hoop ik de komende jaren bij Lutgart te mogen blijven komen.

Christel, maart 2018

 

Er is een hele fijne ambiance in de massagekamer. Het was fijn dat je van tevoren aangaf dat de massage in stilte wordt gegeven. Dat schept gelijk duidelijkheid. Je vroeg ook nog of ik ergens extra aandacht aan besteed wilde hebben (in mijn geval ‘uit mijn hoofd komen’), wat ik ook persoonlijk vond aanvoelen. De massage zelf is gewoon goddelijk. Ik was bijna gelijk in een soort van ‘sluimerstand’ en was verbaasd dat 45 minuten zo snel om waren. Ik vind je warm en zacht en een fijne energie hebben.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Linda, febr 2018

 

Ik heb ontzettend genoten van de massage! Mijn lichaam heeft veel moeite om te ontspannen maar de zachte aanrakingen en de subtiele ‘knepen’ hebben mij in een diepe ontspanning gebracht die ik al in lange tijd niet heb ervaren. Ik voelde ook echt meer ademruimte, een ruimte die ik nu, na een week, nog kan hervinden als ik voel dat ik weer in de verkramping schiet. Het lijkt ook wel of het oorsuizen waar ik al langer last van heb, iets minder is geworden. Na de massage voelde ik me innig tevreden en de energie prikkelde in mijn vingers. Ik ben heel blij hiermee kennis te hebben mogen maken, het smaakt naar meer! De behandelkamer ademt ook zo’n fijne sfeer, samen met de mooie persoonlijkheid van Lutgart voelde dat voor mij als een warm bad.

Ester, jan 2018